Ajándék tippek

Akela Kutyaiskola – Ajándékozz közös kutyás élményt

Nah, mi volt ma a suliban? Ismerős kérdés? A választ pedig az Akela Kutyaiskolában lelitek meg: legyen szó csoportos foglalkozásról, agilityről, őrző-védő képzésről, gyerek-kutya oktatásról vagy rehabilitációs tréningről. Vehetsz bérletet vagy befizethetsz valakit egy tanfolyamra. Hidd el, ennek az ajándéknak minden kutyás őrült örülni fog!
Az Akela Kutyaiskola célja, hogy ebben a mai, rohanó, őrült világban segítséget nyújtson a gazdiknak a kutyájukkal való problémamentes együtt élésben. Néhány kutyabolond ember, sok éves kiképzői tapasztalattal a háta mögött úgy döntött, tudásukat szeretnék megosztani, átadni az embereknek és ezzel segíteni mindennapi életüket.

Az „Akela módszer” alapvető célja, hogy segítsünk a gazdiknak kialakítani az ember és a kutya közötti összhangot, kötődést, társas együttélést és a problémamentes közös életet.

 

Ha szeretnél egy szuper csapat tagja lenni, ha elakadtál a nevelésben, ha tele vagy kérdésekkel de nem tudod kinek feltenni, ha kutyád húzza a pórázt, rombol, felugrál, morog, ha szívesen töltesz együtt időt a szabadban négylábú barátoddal, vagy ha csak szívesen ismerkednél meg hasonló kutyabolond emberekkel, akkor KÖZÖTTÜNK A HELYED!

 

Ajándékozz tanfolyamot Karácsonyra állatbarát szeretteidnek és kedvenceiknek. Érdeklődj itt:

Pohárnik Eszter

Szólj hozzá te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdésed van?

+36 30 93 17 536