Ajándék tippek

Ecohunt – az állati jó dekor

Lehet állatkerted. Lehet flamingód a kertben vagy orrszarvúd a hálószoba falán. Vagy akár a kutyád papírklónjai az előszobában. Igazán örülök, hogy rátaláltam az Ecohunt alkotásaira, mert egy különleges ajándékot adhatok állatbarát barátomnak idén.

Ötödik éve vezetem a papírállatkertemet, melyet még belsőépítész tanulmányaim alatt kezdtem el.Korábban többféle műszaki és művészeti főiskolából szívtam magamba a tudást, melyet együttesen kamatoztatok a mai napig. Alkotásaimmal próbálom a formákat a lehető legkevesebb síkra egyszerűsíteni, miközben igyekszem az anatómiához és a felismerhetőséghez hű maradni.

A folyamatos anyag és technológiai kísérletezgetésből fakadóan, az apró ékszerektől a fesztivál dekorációkig több léptékben is képes vagyok alkotni. Ez egészül ki több társtervezővel és -kivitelezővel, akikkel egy újabb szintre lehet emelni ezt a formavilágot.

Alkotásaim felbukkannak étterem-, lakás- vagy irodadekorációként, reklámokban, klippekben, fotózásokon, esküvőkön és egyéb rendezvényeken is.

Lehet egy egész állatkerted Karácsonyra! Kattints ide:

Pohárnik Eszter

Szólj hozzá te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdésed van?

+36 30 93 17 536