Ajándék tippek

Vörös Eszter Anna – Minden, amit el tudsz képzelni, létezik

   

Minden, amit el tudsz képzelni, valóság. Igazán mesés ajándék egy Eszter által készített kép, fülbevaló vagy medál. Az, aki ilyet kap, el fogja hinni: a mese valóság!

Vörös Eszter Anna vagyok Gödöllőről, sokan “Everything You Can Imagine Is Real” (EYCIIR) néven ismerik a munkáimat. Immár több éve a festmények mellett a mintáimmal készült kiegészítőket, apróbb ajándéktárgyakat is készítek és árulok – személyesen gödöllői galériámban lehet szemezgetni, de postázok is természetesen (a helyszínen készpénzes és kártyás fizetés is lehetséges, postázás általában előre utalás után történik).
A kínálatban megtalálhatók a festett falapok/fakorongok, üveglencsés ékszerek (medálok, gyűrűk, brossok, fülbevalók), plexis mágnesek/kulcstartók illetve keretezett, dedikált mini printek is, illetve legújabb projektem a kézzel festett, egyedi farmerdzsekik, melyeket szintén saját mintáimmal készítek. Hozott dzsekit is szívesen megfestek, ekkor Ti választhatjátok ki mintáim közül a kedvenceteket, amit szívesen viselnétek, de meglévő darabok is folyamatosan vannak!
Szeretettel ajánlom figyelmetekbe Galériám oldalát, ahol albumokba rendezve tudtok tallózni a kínálatban, és üzenetben tudtok rendelni az oldalon illetve e-mailen az eszter.voros90@gmail.com címen.

Gyönyörű fülbevalók, fali képek és minden, amit el tudsz képzelni. Mesés ajándékok mesés lelkűeknek. Kattints ide:

Pohárnik Eszter

Szólj hozzá te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdésed van?

+36 30 93 17 536