Blog...

ChiliCord EbDesign – Egy életérzés

A múlt héten esedékessé vált, hogy Csubakkának pórázt vegyek. Ezúttal szerettem volna olyan megoldást választani, ami amellett, hogy stílusosan néz ki, praktikus és időtálló is.

És mi lehetne jobb választás, mint a ChiliCord EbDesign kreatív termékei?

Izgatottan léptem a kis lakás-műhelybe, ahol a ChiliCord EbDesign megálmodóival beszélgettem egy kényelmes kanapán csupaszép termékeik között. Peti Nárcisz és Miklós Dániel, akik már 6 éve készítenek kézműves, gazdira és kutyára szabott kiegészítő termékeket, a magas minőség mellett fontosnak tartják a magas minőségű kiszolgálást is. Örömmel beszélgetnek el a gazdikkal akár 40-50 percet is, hogy megfelelően mérjék fel a szükségleteket és valóban olyan pórázt és/vagy nyakörvet vigyen haza a gazdi, amit örömmel használnak majd.

Mindezt garantálja az a  kíváló minősítésű magyar kötelekből készült 300 termék, amelynek küllemét tekintve csak  a gazdik fantáziája szabhat határt. Mindemellett 2 év jótállást vállalnak a termékekre és probléma esetén is készségesen segítenek.

Számomra rendkívűl bizalomgerjesztő volt, hogy Nárcisz és Dani szakmailag is tájékozott mind a termékek, mind a kutyák fajtáját és tartását illetőleg. És mindig nyitottan állnak az új kihívások elé: igyekszenek különleges kéréseket is teljesíteni.

Azt is ki kell hangsúlyoznom, hogy amellett, hogy egyénre szabott, prémium terméket kapok, mindez 24-48 órán belül elkészül és egy közös egyeztetés után náluk átvehető.

ÉÉSS ha már ajándékötlet, akkor a Csubié már meg is van Karácsonyra: egyedi tervezésű bilétatartó nyaklánc, ami a ChiliCord EbDesign saját innovációja.

Három állítható méret érhető el és a kialakításánál figyeltek arra, hogy ha a kutyus fennakadna bóklászás közben, a nyaklánc könnyen kitágul és ki tud bújni belőle az eb.

Külön öröm számomra ( és Csubi számára ), hogy a termék nagyon könnyű, így az olyan kistestű kutyáknak is kényelmes viseletet biztosít, mint Csubi.

Azt is kiváló ötletnek tartom és csak támogatni tudom, hogy a szökős vagy elkószáló kedvenceknek minden felelős gazdi szerezzen be ilyen terméket. Hiszen a megtalálási esélyt nagy mértékben növeli egy ilyen biléta rajta a kutya nevével és egy elérhetőséggel. Sajnos chipleolvasó nincs minden sarkon☹

Plusz értéke ennek a ChiliCord bilétának az is, hogy például extra információt is rátehetünk. Gondoljunk arra, ha speciális igényű kutyáról, mentőkutyáról vagy süket kutyáról van szó mekkora segítséget jelenthet az információ a megtalálónak.

ÉS hogy mi mit választottunk Csubival? Íme:

Egy hosszabb, változtatható hosszúságú pórázt hoztam el, amit majd elsősorban kirándulások alkalmával fogunk használni. Mivel Csubit nem minden esetben merem póráz nélkül hagyni, de szeret az erdőben szimatolni távolább tőlünk. Ezért ez a póráz kiválóan ki fogja szolgálni ezt az igényt és nekem sem kell aggódnom, hogy esetleg elszalad egy-egy szag vagy állatka után. És egy teljesen fekete, rövidebb hosszúságú szettet is vettem azóta, amit a tanuláshoz és a városi sétákhoz fogunk használni.

Szóval mi már elmerültünk a Chili életérzésben! Tedd ezt Te is!

Pohárnik Eszter

Szólj hozzá te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kérdésed van?

+36 30 93 17 536