Tréningek

 

Kölyök alapozó tréning

Szeretettel várlak a kutyusoddal a szükséges oltások birtokában 6 hónapos korig az intenzív, játékos foglalkozásokra. Megalapozzuk az alapfokú tanfolyam feladatait. Átbeszéljük, hogy mire figyelj ebben a változó korban.

Mert minden kezdet nehéz lehet!

Az oktatás egyéni tréning keretében történik 40 perces tréningen. Azért rövidebb, hogy ne terheljük túl a kutyust.

Ár: 6000 Ft/ alkalom

 

Személyre szabott tréningek 

Nem jutsz el egy tanfolyamra sem kutyusoddal, de úgy érzed, hogy szükséges lenne a tanulás, fejlődés? Viselkedésproblémákkal küzd a kutyád és tanácstalan vagy, mit tegyél?

Akkor ez a neked való képzési forma!

Az egyéni órák keretében teljesen a gazdi-kutya páros igényeihez alkalmazkodunk. A tréning történhet háznál vagy akár a szabadban is. Időtartalma 60 perc, amiben átbeszéljük az esetleges problémákat, gyakorlatokat és technikákat mutatok, hogy fejlődjetek, tanuljatok együtt úgy, hogy közben mindketten jó hangulatban érzitek magatokat.

Ár: 8000 Ft / 60 perc / kutya ( háznál történő tréning esetén plusz útiköltség kerülhet felszámolásra )

 

Rehabilitációs tréningek

A kutyádnak is lehetnek problémái!

Rengeteg örökbefogadott kedvenc küzd viselkedésproblémákkal annak ellenére, hogy szerető családban éli tovább életét a mentést követően. Sajnos ezek a problémák sok esetben nem kezelhetők csoportos foglalkozásokon, kutyaiskolában, hanem olyan tréningre van szükség, ami teljes mértékben figyelembe veszi a kutya és a gazdi problémáit, lehetőségeit, képességeit.

Segítek egy olyan stratégiát felállítani, ami hosszú távon nyújt megoldást számotokra és közben erősebbé válik a köztetek lévő kötelék.

Ár: 8000 Ft/ 60 perc

 

Tanfolyamok

 

Alapfokú tanfolyam

Felépítjük a kellő motivációt és összhangot a kutya-gazdi között. Megtanulunk laza pórázon sétálni, megfelelően behívni a kutyát. Alapfeladatok tanítása. A megfelelő tiltás alkalmazása. Élelemmegtagadás felépítése. Napi rutin kialakítása. Pár apróbb trükk tanulása.

Felkészülünk a közös útra!

A cél, hogy a hétköznapi életben harmonikusan működjön a gazdi-kutya páros. 8 alkalmas tanfolyam, amelynek utolsó alkalma vizsga is egyben.

Ár: 45.000 Ft / 8 alkalom / kutya

 

 

Középfokú tanfolyam

Ha kedveled a nagyobb kihívásokat, akkor itt a helyed! Az alapfokú tanfolyamon tanultakra alapozva növeljük a kontrollt a feladatok elvégzése során.

Garantáltan lesz benne kihívás számotokra!

Több feladatot póráz nélkül hajtunk végre és a távolsági munkát is felépítjük. 8 alkalmas a tanfolyam, amelynek utolsó alkalma vizsga is egyben.

Ár: 45.000 Ft / 8 alkalom / kutya

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kutyanapközi hangsúlyozottan kis létszámú csoportban zajlik nálunk, ahol minden kutyára jut egyenként kellő idő és figyelem is.

 

 

 

 

 

Keress bizalommal!

 

 

Kérdésed van?

+36 30 93 17 536